Fișierul intrare/ieșire bomboane2.in, bomboane2.out Sursă ad-hoc
Autor din folclor Adăugată de avatar ioanab Ioana Bica ioanab
Timp de execuție pe test 0.2 sec Limită de memorie 16384 KB
Scorul tău N/A Dificultate stea de rating de tip fullstea de rating de tip emptystea de rating de tip emptystea de rating de tip emptystea de rating de tip empty
open book Poți vedea testele pentru această problemă accesând atașamentele .

Bomboane2

Bianca si Maria au impreuna o cutie de bomboane. Intrucat Biancai nu ii prea plac bomboanele, aceasta a inventat urmatorul joc. Ea ii ofera Mariei un clasament al bomboanelor. Acest clasament este de forma unui arbore cu radacina. Bomboanele sunt numerotate de la 1 la N, iar Bianca ii spune Mariei pentru fiecare bomboana, care este bomboana mai buna decat ea. Dupa aceea, Bianca ii pune t intrebari Mariei de tipul: Pe ce nivel se afla bomboana x? Pentru fiecare raspuns corect, Maria primeste cadou de la Bianca acea bomboana. Mariei ii este frica sa nu greseasca si astfel, sa piarda o bomboana, si va roaga pe voi sa o ajutati sa raspunda corect la intrebarile Biancai.

Date de intrare

Fișierul de intrare bomboane2.in contine pe prima linie numerele naturale N si t. Pe cea de-a doua linie se afla clasamentul bomboanelor reprezentat in felul urmator: pentru bomboana cu indicele i se stie indicele bomboanei mai bune decat ea. Pe cea de-a treia linie se afla t numere ce reprezinta indicii bomboanelor ale caror nivel in clasament trebuie sa-l afle Maria.

Date de ieșire

Fișierul de ieșire bomboane2.out va contine t linii. Pe fiecare linie i se va afisa nivelul pe care se afla a i-a bomboana din cele t din intrebarile Biancai.

Restricții

  • 1 ≤ N ≤ 2000
  • 1 ≤ t ≤ 20
  • Bomboana care se afla in varful clasamentului nu va avea nicio alta bomboana mai buna decat ea si i se va atribui indicele 0 in fisierul de intrare. Ea se va numi radacina clasamentului.
  • Numerotarea nivelurilor se va incepe de la nivelul urmator radacinii.

Exemplu

bomboane2.in bomboane2.out
13 2
7 1 2 2 1 5 0 6 7 8 5 8 6
2 6
2
3

Explicație

Radacina este bomboane cu indicele 7.
Pe nivelul 1 se afla bomboanele 1 si 9.
Pe nivelul 2 se afla bomboanele 2 si 5.
Pe nivelul 3 se alfa bomboanele 3, 4, 11 si 6
Pe nivelul 4 se afla bomboanele 8 si 13.
Pe nivelul 5 se afla bomboanele 10 si 12.

Nivelurile pe care se afla bomboanele din intrebarile Biancai sunt 2 si 3.

Trebuie să te autentifici pentru a trimite soluții. Click aici

Indicii de rezolvare

Arată 2 categorii