Fișierul intrare/ieșire fazan.in, fazan.out Sursă ad-hoc
Autor din folclor Adăugată de avatar Catalin.Francu Cătălin Frâncu Catalin.Francu
Timp de execuție pe test 0.2 sec Limită de memorie 8192 KB
Scorul tău N/A Dificultate stea de rating de tip fullstea de rating de tip fullstea de rating de tip emptystea de rating de tip emptystea de rating de tip empty
open book Poți vedea testele pentru această problemă accesând atașamentele .

Fazan (clasele 11-12)

La jocul Fazan, jucătorii spun pe rând câte un cuvânt care trebuie să înceapă cu aceleași două litere cu care s-a terminat cuvântul anterior. Cine nu mai poate găsi un cuvânt pierde jocul.

Ca antrenament pentru ONF (Olimpiada Națională de Fazan), vi se oferă o listă de N cuvinte formate din litere mici ale alfabetului latin. Trebuie să aranjați aceste cuvinte într-o ordine conformă cu regulile jocului Fazan sau, dacă acest lucru este imposibil, să tipăriți mesajul imposibil.

Date de intrare

Fișierul de intrare fazan.in conține pe prima linie numărul de cuvinte N. Pe fiecare din următoarele N linii se află câte un cuvânt.

Date de ieșire

În fișierul de ieșire fazan.out se vor scrie, câte unul pe linie, cele N cuvinte într-o ordine conformă cu regulile de Fazan. Dacă există mai multe soluții, oricare dintre ele este acceptabilă. Dacă nu există soluții, tipăriți pe o singură linie cuvântul imposibil.

Restricții

  • 1 ≤ N ≤ 100.000
  • Cuvintele au între 2 și 20 de litere.

Exemplu

fazan.in fazan.out
7
tiz
ornitorinc
minti
izbitor
tinctor
iz
origami
tinctor
origami
minti
tiz
iz
izbitor
ornitorinc
3
palat
argat
pahar
imposibil

Trebuie să te autentifici pentru a trimite soluții. Click aici

Indicii de rezolvare

Arată 3 categorii