Fișierul intrare/ieșire treicc.in, treicc.out Sursă ad-hoc
Autor din folclor Adăugată de avatar vmanz Victor Manz vmanz
Timp de execuție pe test 0.7 sec Limită de memorie 512 KB
Scorul tău N/A Dificultate stea de rating de tip fullstea de rating de tip emptystea de rating de tip emptystea de rating de tip emptystea de rating de tip empty
open book Poți vedea testele pentru această problemă accesând atașamentele .

Trei cifre consecutive

Fie A un numar natural format din N cifre pentru care nu exista 3 cifre aflate pe pozitii consecutive care sa aiba aceeasi paritate. Spunem ca A are numarul de ordine M, daca A se afla pe pozitia M in multimea numerelor formate din N cifre cu aceeasi proprietate.

Avand la dispozitie doua numere naturale N si K si un sir ordonat crescator A(1), A(2), ..., A(K) reprezentand numerele de ordine a K numere cu proprietatea enuntata mai sus, scrieti un program care afiseaza imaginile acestor K numere in ordine.

Date de intrare

Fisierul de intrare treicc.in va contine pe prima linie numerele naturale N si K, iar pe a doua linie elementele sirului A(1), A(2), ..., A(K), separate printr-un spatiu.

Date de ieșire

In fisierul de ieșire treicc.out vor fi scrise pe randuri separate, numerele cerute in ordinea din fisierul de intrare. Nu va exista niciun spatiu intre cifrele aceluiasi numar.

Restricții

  • 3 ≤ N ≤ 8
  • 1 ≤ K ≤ 5
  • 1 ≤ A(i) ≤ TOTAL, unde 1 ≤ i ≤ K iar TOTAL este numarul total de numere formate din N cifre cu proprietatea enuntata

Exemplu

treicc.in treicc.out
3 5
2 6 10 105 197
101
105
109
239
361

Explicație

Numerele 101, 105, 109, 239 si 361 se afla pe pozitiile 2, 6, 10, 105 si 197 in multimea numerelor formate din 3 cifre cu proprietatea enuntata.

Trebuie să te autentifici pentru a trimite soluții. Click aici

Indicii de rezolvare

Arată 2 categorii